Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ik verzend minder dan 300 pakketten per maand, kunnen deze ook opgehaald worden?
Ja dat kan zeker, ook met een lager volume dan 300 pakketten per maand kun je gebruik maken van de ophaalservice van onze vervoerders. De kosten voor deze haalservice zijn verrekend in een iets hogere prijs per pakket. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.
Zijn de genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Zijn er nog extra kosten?
Nee! Het gebruik van ons platform is volledig gratis en dat zal altijd zo blijven. De prijs van een pakket is exclusief BTW maar inclusief alle andere kosten zoals handtekening voor ontvangst, branstoftoeslag etc. Je wordt dus niet verrast met verborgen kosten.
Hoe betaal ik de verzendkosten?
Je ontvangt van ons om de 14 dagen een factuur met de pakketten die in de afgelopen periode verzonden zijn. MijnPakketVerzenden maakt uitsluitend gebruik van automatische incasso.
Heb ik een labelprinter nodig?
Het gebruik van een speciale A6 labelprinter is niet per se noodzakelijk. Ook met een gewone A4 printer kunnen de verzendlabels geprint worden. MijnPakketVerzenden levert labelprinters die aangesloten kunnen worden op een PC of MAC. Ook de etiketten zelf zijn bij ons te bestellen.
Ik heb geen webshop, kan ik dan ook gebruik maken van jullie dienst?
Absoluut! Iedereen die regelmatig pakketten verzend kan klant worden bij MijnPakketVerzenden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Samen met onze software-ontwikkelaars kunnen we kijken of ook jouw systeem te koppelem is met ons platform.

MijnPakketVerzenden.nl

Pannenweg 422
6031 RK Nederweert

KVK: 77165217
Vestigingsnr: 000044883609

IBAN: NL 84 RABO 03 49 94 22 42
BTW nr. NL860920318B01

T: 085 - 0580180
E: info@mijnpakketverzenden.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Elke dag sluiten nieuwe webshops zich bij ons aan.

We zijn jou ook graag van dienst!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan