Over Mijnpakketverzenden

Vraag een gratis account aan

Met MijnPakketVerzenden verzend je op eenvoudige en voordelige manier je pakketten. We werken met erkende vervoerders als DPD, PostNL en Van Straaten Post. MijnPakketVerzenden is er voor iedereen, of je nou één pakket verstuurd of duizenden per maand. Wij hebben voor alles een bijpassende oplossing!

Eenvoudig en goedkoop een pakket verzenden

 

Koppeling MijnPakketVerzenden aan je verkoopkanaal

Koppelingen

Koppel je verkoopkanaal aan ons platform

Wij hebben koppelingen met de grootste webshopplatforms van Nederland. Staat jouw verkoopkanaal er niet tussen? Geen probleem! Ook voor een maatwerkoplossing om je logistieke proces te automatiseren of te optimaliseren kun je bij ons terecht! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Orders en verzendlabels

Invoeren, importeren en printen

Heb je jouw verkoopkanaal gekoppeld aan ons systeem, dan worden betaalde orders automatisch doorgestuurd naar MijnPakketVerzenden. Je hoeft vervolgens alleen nog maar de verzendlabels uit te printen. Verzendlabels kunnen uiteraard ook handmatig worden gemaakt binnen ons platform.

 

Track & Trace

Verstuur gepersonaliseerde emails

De ontvanger van het pakket krijgt na het printen van het verzendlabel een track & trace email in de huisstijl van jouw bedrijf. Zowel jij als jouw klant kan met de meegestuurde link exact volgen wat de stutus van de verzending is. Het bezorgen van een pakket gebeurt altijd met handtekening voor ontvangst. Een getekend bewijs van ontvangst is altijd bij ons op te vragen.

 

Laat je klant bepalen

Predict van DPD

De dag voor de bezorging ontvangt je klant een e-mail of sms dat we de volgende werkdag zijn pakket bezorgen. Op de bezorgdag sturen we de ontvanger een e-mail of sms met het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig.

Met het 1-uur tijdvenster hoeft de ontvanger nooit lang te wachten en door het live trackingsysteem weet de ontvanger precies waar het pakket is. Maar Predict is meer. Het biedt de ontvanger flexibele bezorgopties, een service die ze erg op prijs stellen. Bekijk alle opties hieronder:

  • Selecteren van een andere datum
  • Selecteren van een ander adres
  • Levering aan een Pickup parcelshop
  • Neerzettoestemming op een veilige plaats

Elke dag sluiten nieuwe webshops zich bij ons aan.

We zijn jou ook graag van dienst!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan