Mijnwebwinkel

Koppel jouw Mijnwebwinkel-webshop aan ons platform

Bij Mijnwebwinkel gelooft men dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds de oprichting in 2005 hebben ze dan ook maar één doel voor ogen gehad: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.

En ze zijn goed op weg. Inmiddels maken ruim 40.000 webwinkeliers gebruik van dit webwinkelsysteem. Samen zijn zij goed voor meer dan 1.5 miljoen transacties per jaar. Met hun eigen kernwaarden in gedachten, blijven ze vernieuwen en verbeteren. Elke dag opnieuw.

Als partner van Mijnwebwinkel heeft MijnPakketVerzenden een koppeling ontwikkeld waarmee orders met 1 klik op de knop worden doorgestuurd naar ons systeem. Dit scheelt jou als ondernemer veel tijd bij het maken van verzendlabels. Vanaf nu hoef je de verzendlabels alleen nog maar uit te printen.

Heb je een Mijnwebwinkel webshop en wil je gebruik maken van onze scherpe verzendtarieven en uitstekende service? Open dan gratis een account en volg de stappen uit onze installatiehandleiding om de koppeling te activeren!

Installeer nu onze koppeling

Via onderstaande link kun je documentatie downloaden voor het koppelen van je Mijnwebwinkel-webshop aan MijnPakketVerzenden.

Kom je er niet uit? Geen probleem, we staan graag voor je klaar om je hierbij te helpen.

Download de handleiding »

Elke dag sluiten nieuwe webshops zich bij ons aan.

We zijn jou ook graag van dienst!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan